ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU KLUBU RODIČŮ
ze dne 21. března 2005

Přítomny:
pí. Bedlivá, Gregorová, Havlová, Hvězdová, Míková, Palatová, Řeháková, Štěpančíková

Hlavní body:

Stížnost na kontejnery před MŠ
Paní ředitelka zašle písemnou stížnost na odbor péče o prostředí MČ Prahy 6 ohledně neúnosné situace s odpadkovými kontejnery, které jsou neustále přeplněné umístěny přímo před vchodem do MŠ.

Vstupní schody do MŠ
Bude realizována oprava a úprava vstupních venkovních schodů do MŠ.

Masopust
Náklady na masopust činily 4.600,- Kč. MŠ společně s Klubem rodičů se v příštím roce zamyslí nad eventuální organizační změnou masopustu. Klub rodičů děkuje všem, kteří přispěly k zdárnému průběhu letošní akce.

Pobyt venku
Od dubna budou děti při příznivém počasí trávit odpolední pobyt ve školce venku na zahradě (cca od 15 hod), odpolední služba bude posílena o Tomáše Haase.

Škola v přírodě
Letos je škola v přírodě (Baurův dvůr) určena pro děti ze žlutého a zeleného oddělení, mohou se zúčastnit i starší děti z modrého oddělení.

Zápis do MŠ
Ve dnech 30. a 31. 3. se uskuteční zápis nových dětí do MŠ. Hlavními kritérii pro přijetí do MŠ jsou: předškolní věk, sourozenecké vztahy a zvýšená individuální péče.

Brigáda
V měsíci dubnu proběhne brigáda rodičů na zahradě. Přesný termín bude zveřejněn na nástěnkách na odděleních. Prosíme rodiče, aby pomohli při údržbě zahrady.

Další
- V měsíci dubnu proběhne focení dětí po jednotlivých odděleních.
- Klub rodičů urgoval instalaci tabla učitelského sboru MŠ ve vstupní chodbě.
- Prosíme rodiče, aby vyplnili plnou moc ohledně osob, které smí vyzvedávat dítě ze školky, formuláře budou na odděleních po velikonočních svátcích.
- Oslava Dne dětí proběhne 1. června, prosíme rodiče, kteří by během dopoledne mohli pomoci s organizací, aby se domluvili s učiteli na odděleních.
- Jednotlivá oddělení zorganizují v jarních měsících jednodenní výlet do historické Prahy nebo do přírody.

Příští schůzka Klubu rodičů se uskuteční v pondělí 16. května 2005 od 17.00 hod, v rámci ní proběhne diskuse nad aktualizací znění Stanov Klubu rodičů.

Zapsala:
Petra Řeháková, 21. 3. 2005