obrázek záhlaví
ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU KLUBU RODIČŮ 31. října 2005

Přítomny:
pí. Bajgarová, Gregorová, Hrušková, Hvězdová, Kafková, Míková, Pavlíčková, Shumová, Štěpančíková.

Hlavní body:
Změna způsobu plateb příspěvku za Klub rodičů a kroužky.

Příspěvek za Klub rodičů
Pololetní příspěvek do fondu Klubu rodičů za dítě ve výši 300,- Kč zaplaťte na číslo účtu 000000-0161454329/0800. Prosíme, abyste tuto platbu (pokud jste ji již neučinili v říjnu) zaplatili co nejdříve, aby z fondu mohly být hrazeny aktivity za první pololetí!!! Příspěvek je také možno uhradit v hotovosti ředitelce MŠ v její kanceláři v době poledního vyzvedávání dětí.

Platba za kroužky
Platbu za kroužky v rámci MŠ zašlete na číslo účtu Centra tvořivé dramatiky: 161594399/0800 – podrobnější informace najdete na nástěnkách, webových stránkách či u Dany Haasové.

Platba školného a stravného
Hospodářka MŠ pí. Skopcová bude nadále vybírat pouze měsíční platby za školné a stravné vždy prvních 5 pracovních dní v měsíci.

Doplatek za divadelní představení
Výbor KR schválil doplatek za divadelní představení, které se konalo v MŠ 26. října. Celková cena představení činila 2.000,- Kč , přítomné děti přispívaly ve výši 15,- Kč.

Tablo personálu MŠ
Slibované tablo personálu MŠ s jejich fotografiemi nebude realizováno na základě protestu personálu se zveřejněním jejich fotografií. Školka připraví alespoň jmenný přehled všech pracovníků MŠ. Školka bude uveřejňovat fotografie ze svých aktivit na webových stránkách.

Vánoční dárek pro děti
Výbor KR se shodl na výběru vánočního dárku pro děti v jednotlivých odděleních, pí. Bajgarová se ujala objednání a zajištění množstevních slev. (Tajná informace pro rodiče: dárek je určen k rozvoji hudebních schopností dětí.)

Termín příští schůze Výboru Klubu rodičů je pondělí 28. listopadu 2005 od 17.00 hod.

Zapsala: Petra Kafková, 31. října 2005

©ADD, Fakultní MŠ Arabská, webmaster
Optimalizováno pro Firefox, Internet Explorer 6 a Operu, min. 800x600