ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU KLUBU RODIČŮ
ze dne 16. května 2005

Přítomny:
pí. Gregorová, Hvězdová, Kafková (Řeháková), Palatová, Pavlíčková


Hlavní body:
Kontejnery před MŠ
Po písemné stížnosti se situace před vstupem do MŠ zlepšila.

Brigáda
Děkujeme všem rodičům, kteří se zúčastnili vyhlášené brigády či pomohli se zvelebením zahrady na základě výzvy zveřejněné na hlavní nástěnce.

Označení zadního vchodu do MŠ
MŠ zajistí označení zadního vchodu do MŠ, aby nepovolané osoby nemohly zneužívat venkovní prostor školy a nedocházelo tam k venčení zvířat.

Fotografování dětí
V týdnu od 23. do 27. května proběhne focení dětí po odděleních.

Škola v přírodě
Proběhne od 30. 5. do 10. 6. na Šumavě v penzionu Baurů dvůr, rodiče byli obeznámeni s podrobnostmi na informační schůzce, která se konala 11. 5. V době nepřítomnosti PaedDr. Gregorové a PaedDr. Haaseové (dozor na škole v přírodě) bude zastupovat vedení školky pí. Lýdie Šlajchová (červené odd.)

Den dětí - 1. června
Organizací je pověřena pí. Šlajchová, prosíme maminky, které by se mohly v dopoledních hodinách zúčastnit oslav Dne dětí v MŠ, ať se u ní domluví. Klub rodičů schválil příspěvek na občerstvení, ve stejné výši bude poskytnut také dětem, které v té době budou na školce v přírodě.

Závěrečný táborák a vyřazení prvňáčků - 16. června
Pí. ředitelka již zadala výrobu triček na rozloučenou (28 + 2 ks). Klub rodičů schválil příspěvek na občerstvení. Odpoledne shlédneme představení „Kouzelná kulička“ v podání divadla Kejklíř.

Hospodaření Klubu rodičů
Pí. Pavlíčková a Hvězdová se domluví s pí. Cíchovou, která končí v Klubu rodičů, na předání finanční hotovosti a stavu hospodaření Klubu rodičů. Zároveň bude vypracována zpráva o hospodaření za školní rok 2004 / 2005.

Odpolední svačiny
Klub rodičů vznesl návrh na změnu odpoledních svačin pro děti, které si odnáší domů. Pí ředitelka probere návrh s paní hospodářkou, aby svačinky byly zdravější.

Příští schůzka Klubu rodičů se uskuteční v pondělí 20. června 2005 od 17.00 hod.


Zapsala:
Petra Kafková, 16. 5. 2005